33 tippek narancsbőr ellen

Hogyan alakul ki a narancsbőr, hogyan akadályozhatja meg őket, hogyan kell megszabadulni tőlük: az alapvető tények plusz hatékony termékek.

A fő kérdések a téma a cellulit (ajánlások alább)

  1. Miért van a narancsbőr, mind a férfiak?

foto11Mert a kötőszövet erősen húzó. Bár nagyon jó, a terhesség, de rossz a megjelenése. Végtére is, a párhuzamos szálak kötőszövet is kövér a zsírsejtek prima megérinti valami vizuálisan, mind a domború dudorok a narancsbőr.

  1. Narancsbőr örökség?

A narancsbőr kevésbé, de mindenesetre az a tendencia, hogy labileren kötőszövet. Nézd meg a comb anyja – már 80% az esélye, hogy a jövőben a bőr. Ha az adók időben, de most.

  1. Életkor is szerepet játszik?

Igen, mert idős korban a test éget izom az, hogy több zsír teszi magát a szélessége a szövet. Meglévő cellulit járul hozzá. Aki nem volt sérült, de fiatal korban alatt horpadásokat, majd később, vagy, ami még valószínűbb, hogy nem csak gyenge.

  1. Csak a duci nők, narancsbőr?

Nem, az hogy van, hogy csak a parton, pontosan. Még a különben elég karcsú fiatal nők problémái vannak gödrös. Ennek az az oka, mint mondtam, szinte mindig törékeny kötőszövet.

  1. Milyen szerepet játszanak a hormonok játszani?

A zsírsejtek által termelt Ösztrogén, egy nagyon fontos hormon, a Nőiesség, s azt bizonygatta, ezért a vas test. Ösztrogén-hangsúlyozta a fogamzásgátló tabletták, mint egy Két – vagy három lépés tablettát tartalmaz, viszonylag magas dózisú Ösztrogén, illetve növelheti a cellulit, így még mindig. Modern mikro-tabletta tartalmaz ellen csak egy nagyon gyenge adag Ösztrogén, az úgynevezett mini-pill egyáltalán nem.

  1. Vannak olyanok is, cellulit krémek a hormonális alapon?

Igen, ők adják szabadon, de kell előírni hormon szakemberek. Ezek tartalmazzák az androgének (férfi nemi hormonok), valamint építeni a szerkezet a kötőszövet ideiglenesen, így sokkal stabilabb. Emellett csökkenti az Ösztrogén hatását.

foto12_

  1. Hogy a só vagy a hínár fürdő hozni?

Mindkét alkalmazás is bizonyított, hogy a narancsbőr gödröcskék eltávolítják, de csak akkor, ha rendszeres. Alga pozitív hatása a lipid-anyagcsere. A sós fürdő főleg akkor lehet hatékony, ha maga szenved, továbbá, hogy a horpadásokat is duzzanat miatt a víz-visszatartás.

  1. Meg kell, hogy egy további testét köpeny?

Természetesen, jobb, hogy napi zuhanyzó. Végtére is, a scrubs nem csak javítja a mikrokeringést, a test, hanem az a tény, hogy a régi horn mérleg a bőr eltűnnek. S pirospozsgás, finomabb bőr, a problémás területek sima.

  1. Lehet megakadályozni, mert a masszázs?

Igen, masszázs egyrészt, serkentik a vérkeringést, valamint érdekel, másrészt az a tény, hogy a zsírégetés aktiválódik. Ha cellulit jár, továbbá a duzzanat miatt a víz-visszatartás, a nyirokkeringés szakmai gyakran csodát.

  1. Mi a jobb: masszázs, vagy egy különleges robogó?

Egy szöveti masszázs vagy nyirokkeringés a gyógytornász által különösen hatékony. Aki azt akarja, hogy haza, de még valami különleges robogó tökéletes, mert akkor nem tesz semmi rosszat. Fény Zupfmassagen tanulmány azt is gyorsan, finoman hozza a vérkeringést, egyre nagyobb lendületet, ezért nehéz, hogy a zsírsejtek, ez az élet.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *